dinsdag 25 april 2023

Singapore - wagyu

Singapore is echt multi-culti. Waar we vanmorgen nog Indiaas lunchten, zaten we vanavond bij de Japanese Yakiniku. Bij toeval gevonden, maar een schot in de roos. Met de metro gingen we naar de stad en vlak bij de City Hall halte was dit restaurant. We bestelden de Wagyu schotel voor 2 personen, met 5 soorten Wagyu vlees, wat je door een soort barbecue in de tafel zelf kon bereiden. De bedoeling was dat je dan het vlees in een slablaadje deed en voorzag van de gehakte rettich, de knoflook en de diverse smaakmakers en dan met de hand het opgerolde pakketje eten opat. Heerlijk was het!!! En wat een ervaring ook weer.  





Er zijn hier allerlei foodcourts met invloeden van allerlei landen: Thais, Chinees, Japans, Indisch, Maleisisch, Balinees en ik heb zelfs een Deutsch Brothaus gezien. Indiaas en Japans hebben we gehad, dus morgen maar weer wat anders opzoeken. 

1 opmerking: