Vanmorgen rond 07:30 uur zijn we weer op pad gegaan: het beloofde weer een flinke reisdag te worden. De weg naar de Northern Highway was er niet beter op geworden nadat al die zware bussen er doorheen waren gegaan, dus Edwin moest aardig sturen over de gravelroads en de rivieroversteken. Gelukkig bereikten we na ca. 2 uur de highway waar we eerst de bandenspanning weer even moesten verhogen.
Daarna alleen nog maar asfalt, dus maar weer even getankt en daarna rustig door naar Kununurra. Bij de dam hebben we even ons meegebrachte lunchpakket opgegeten en nu zijn we aangekomen bij ons appartement voor de komende 2 nachten. Aan het zwembad, meet een heuse woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamer. 2 TV's, 2 airco's en tevens een buitenbadkamer met bad en douche. Lekker luxe dus.
Ik had dus mooi even de tijd om languit op de bank in de woonkamer de achterstallige blogjes weg te werken, terwijl Edwin lekker even afkoelde in het zwembad. Om half 5 werden we door de knaloranje 4x4 wagen van Josh opgehaald voor de Gourmet Camp Oven Experience. Via een groep op FaceBook was ik hierop gekomen... en wat was het leuk! Helemaal in Edwin's straatje ook nog! Ergens in de middle of nowhere was een setting gemaakt met vuur en pannen in hete kolen. En een gedekte tafel met minimaal licht. Heel leuk! We aten als voorgerecht barramundi, als hoofdgerecht buikspek en als toetje brownie met ijs. Alles was bereid met lokale producten en we aten zelfs iets met apenbrood van de baobab. Voor mij was glutenvrij allemaal prima geregeld. Het eten was heerlijk, de sfeer was geweldig en Josh speelde zelfs nog even live op zijn gitaar een aantal liedjes. Echt de moeite waard als je ooit in de regio bent.
😘
BeantwoordenVerwijderenDat klinkt lekker! 🤤
BeantwoordenVerwijderen