zaterdag 31 augustus 2024

Reis van Amsterdam naar Vancouver naar Whitehorse

Na bijna 17 uur reizen zijn we aangekomen in Whitehorse. De KLM vlucht naar Vancouver was helemaal vol en ondanks de extra beenruimte hebben we niet of nauwelijks kunnen slapen en zaten we niet echt lekker. Te verwend met Singapore Airlines denk ik. We hebben wat films gekeken, muziek geluisterd en wat  spelletjes gedaan op de telefoon en het scherm in het vliegtuig. Het eten was prima te eten voor een vliegtuigmaaltje.


We vlogen een stuk over Groenland- dat was wel gaaf met alle ijsschotsen in het water!


In Vancouver verliep alles soepel: daar moesten we 5 uur wachten. Even wat drinken en een simkaart kopen en we hebben zelfs nog geprobeerd om om te boeken naar een vlucht die 2,5 uur eerder ging. Dat kon wel - er was nog plek -  maar daar moest dan de derde partij met wie we geboekt hadden, akkoord voor geven. Ook raar want je zou zeggen : wie betaalt bepaalt. En daarnaast was het midden in de nacht in Nederland dus even contact leggen met het reisbureau was ook geen optie. Wachten dus…. Uiteindelijk vonden we een redelijk goede stoel en hebben we nog even 2 uurtjes kunnen slapen. Op de vlucht naar Whitehorse duurde het denk ik 2 minuten voor we sliepen en hebben we bijna de hele vlucht geslapen. Heerlijk! 

We landden om middernacht en hadden zo de koffers en een taxi waardoor we om 00:30 al in het hotel waren en 00:35 als een blok in slaap gevallen. Zometeen halen we de camper op en dan begint het genieten!

3 opmerkingen:

  1. We kunnen niet wachten heen op de vervolg verhalen...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hennie van der horst31 augustus 2024 om 17:04

    Fijn dat de heenreis goed is verlopen. Heel veel geniet momenten toegewenst!!

    BeantwoordenVerwijderen