dinsdag 22 september 2020

Vakantieplan D treedt in werking - Umbrië

Het blijft een raar jaar, het jaar 2020. Corona gooit een ieder's leven overhoop. Wij als reisfanaten staan natuurlijk te popelen om weer op pad te gaan, maar heel veel "veilige" keuze is er niet op het moment.

>> Plan A was West- Australië in april 2020. Dat is geannuleerd. Ligt nu wel uitgestippeld op de plank.

>> Plan B werd uitgetekend - een roadtrip Schotland met de camper. Dat hebben we niet eens geboekt want Schotland werd oranje. Ligt nu wel uitgestippeld op de plank. 

>> Plan C leek het lang te gaan worden. Het veilige deel van Spanje - Extremadura. Tot ieders teleurstelling werd heel Spanje oranje omdat het vooral aan de kust heel erg mis was. Deze reis hebben we vorige week ook geannuleerd helaas. Gelukkig hadden we goed contact met de eigenaren van het huisje en hebben we ons geld terug gekregen. Ook dit adresje staat nu vast voor een andere keer.

>> Maar nu ... plan D : Italië. Nooit eerder geweest, dat was het plan voor als we geen lange vliegreizen meer wilden / konden maken. Italië is nog geel en het weer lijkt ook wel OK. De keuze is gevallen op een kneuterige agriturismo in Umbrië, in de heuvels en met ezeltjes, poezen en kippen. We gaan met de auto, dus geen gedoe met vliegtuigen en vliegvelden. En ruimte zat voor alles wat mee moet, waaronder een voorraadje mondkapjes. We hebben eerst maar 1,5 week  geboekt en het tweede deel van de vakantie vullen we daar ter plekke wel in. 1,5 week vooruit kijken in deze tijd is al lang. Dus we gaan ervoor. Ook hier hebben we een superleuk plekje gevonden en hebben we goed contact met de eigenaar, die ontzettend goed meedenkt. We hopen dat we zondag aankomen daar en dat we maandagochtend met het uitzicht van de foto en een bak koffie genieten van de rust. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten