maandag 26 september 2016

Jetlag

Het is 04:00 uur in de ochtend en we zijn klaarwakker. Dat was te verwachten natuurlijk. Om 2:30 uur waren we wakker en we hebben het met een beetje dutten nog weten te rekken tot 04:00 uur. Nu nog even de tijd doden tot 6 uur, want vanaf 6 uur kunnen we ontbijten.

Gisteravond zijn we nog even een hapje gaan eten bij het restaurant van het hotel. Ze hadden zelfs een compleet gluten sensitive menukaart! We hadden een heerlijk stukje vlees met krieltjes en groente. En cola light. Een halve liter, want dat is standaard. En als die half leeg is, komt de refill. In dit geval nog een extra glas cola light, ook weer een halve liter.  Of we nog een dessert wilden...nou, na een liter cola p.p. en een bord eten passen we even.

Vanmiddag kunnen we de camper ophalen en zorgen we dat we het water over komen naar Nanaimo. Vlak bij de camping zit een supermarkt, waar we even wat dingen kunnen inslaan. Ook moeten we even kijken of we ergens hout kunnen kopen voor de firepits. Daarna begint de vakantie pas echt en zijn we minder gebonden aan tijd... Als we maar voor donderdag in Port McNeill zijn voor de berenexcursie. Dat is 4 uur rijden vanaf Nanaimo en daar hebben we 2 volle dagen voor. Onderweg genoeg tijd om te stoppen en dingen te ondernemen dus. Het weer is nog best goed hier, overdag rond de 20 graden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten