zaterdag 10 oktober 2020

Dagje Lucca en reis naar Luxemburg

Donderdag hebben we een dagje Lucca gedaan. Het was heerlijk weer (23 graden met een zonnetje) dus we hebben lekker terrasjes gepickt in hemdje en korte broek en wat souvenirs gekocht. 's Avonds op sjiek uit eten geweest. We aten daar dingen die we wel eens gegeten hadden, maar niet op deze manier bereid. Zo had ik als voorgerecht een bord met alleen maar rauwe vis. Oesters, tonijn tartaar, coquillecarpaccio en rauwe garnalen.  En Edwin had als hoofdgerecht gekookte inktvis, die ook nog zo lekker zacht was. Alle smaken waren puur, de bediening goed, het eten goed, de sfeer goed en het gezelschap goed. Kortom een zeer geslaagde dag / avond.









Vrijdag zijn we vertrokken uit Italië. Na een lange reisdag van ruim 12 uur met veel vertraging door file, wegwerkzaamheden en slecht weer, zijn we aangekomen in Wellenstein, Luxemburg. We logeren in een B&B wat eigenlijk een verbouwde schuur is bij iemand in zijn achtertuin. Wat lastig om te vinden in het donker maar het is een hele mooie verbouwde schuur met een mooie tuin met fruitbomen en alles industrieel ingericht. 




Op loopafstand is de Moezel en we zitten midden in de wijnvelden (zagen we vanmorgen pas toen we boodschappen gingen doen na bijna het klokje rond geslapen te hebben). Straks dus maar even de wandelschoenen aan en op pad! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten