woensdag 7 oktober 2020

Gezellige beestenboel hier

Het is hier bij de Agriturismo een gezellige boel. Zo is er een kater en een poes, en zijn er de kittens, die elke dag wel zorgen voor vermaak.  Ze onderzoeken alles, springen over elkaar heen, plagen moeder door aan haar staart te hangen en ze klimmen in bomen en struiken. Soms zie je ze alleen voorbij schieten, vaak achter elkaar aan of achter een insect aan. Er waren er eerst drie kittens, maar eentje is verhuisd naar de andere Agriturismo, bij opa. Wij mochten de afgelopen dagen voor ze zorgen, en dat deden we met veel plezier. Het zijn buitenkatten, dus heel veel omkijken heb je er niet naar. Ze ravotten of ze slapen of ze zijn op ontdekkingstocht. Wel leuk om op een luie middag even wat foto's van te schieten!







Verder zijn er twee ezeltjes, die volop de ruimte hebben en iedere dag wel even gedag komen zeggen. De ene keer met wat meer bombarie dan de andere keer, maar gezellig zijn ze wel.  Nina en Fiore heten ze. 

Vandaag hebben we een beetje rondgereden in de omgeving. En we hebben even het prachtige plekje  (Agriturismo) van onze overburen in Hulshorst bezocht en een aantal meren in de buurt. Tevens is vandaag onze laatste dag hier in Pornello. Wat hebben we het mooi gehad! Morgen gaan we een nachtje naar Lucca, en dan komen we langzaamaan weer terug richting de Corona-hectiek in Nederland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten